programma
25 september 2022

12:30   Start Jeugd groep 5/6  
13:00   Start Jeugd groep 7/8  
14:30   Funklasse (Manche 1)  
15:00   Funklasse (Manche 2)  
16:00   Funklasse Finale  

Streetrace Kids (ca. 15 min)

De Streetrace Kids is georganiseerd voor alle basisschoolkinderen uit de regio Vessem. Heb je een mountainbike/crossfiets en een fietshelm tot je beschikking, dan kun je je opgeven en deelnemen aan deze stoere en ruige MTB streetrace. Mocht je geen fietshelm hebben, geen zorgen, laat het ons weten. De races worden verreden in de groepen 5/6 en 7/8. Uiteraard krijgen de winnaars (jongens en meisjes) een mooie prijs mee naar huis.

Streetrace Funklasse (ca. 30 min)

De Funklasse is georganiseerd voor alle dames en heren die een mountainbike tot hun beschikking hebben en regelmatig op recreatieve basis door weer en wind de bossen trotseren. Wil je eens een keer wat anders dan de bekende bospaden, dan is de MTB streetrace een spectaculaire afwisseling. En uiteraard staat er voor de winnaars (man/vrouw) mooie prijs klaar. De inschrijfkosten bedragen 7 euro.

De NWB (Nederlandse Wieler Bond) zal aanwezig zijn en de wedstrijden begeleiden met de tijdswaarnemingen. Uiteraard is voor alle categorie├źn een fietshelm verplicht. Durf jij het parcours vol hindernissen te trotseren, heb je zin in een sportieve uitdaging en ben je enthousiast, schrijf je dan vanaf nu in.