(voorlopig)

programma 25 september 2022

12:00   Streetrace Kids  
14:30   Funklasse  
16:00   Wedstrijdklasse  

Streetrace Kids

De Streetrace Kids is georganiseerd voor alle basisschoolkinderen uit de regio Vessem. Heb je een mountainbike en een fietshelm tot je beschikking, dan kun je je opgeven en deelnemen aan deze stoere en ruige MTB streetrace. Mocht je geen fietshelm hebben, geen zorgen, laat het ons weten. De races worden verreden in de groepen 3/4, 5/6 en 7/8 en zullen circa 15 minuten duren. Uiteraard krijgen de winnaars (jongens en meisjes) een mooie prijs mee naar huis.

Streetrace Funklasse

De Funklasse is georganiseerd voor alle dames en heren die een mountainbike tot hun beschikking hebben en regelmatig op recreatieve basis door weer en wind de bossen trotseren. Wil je eens een keer wat anders dan de bekende bospaden, dan is de MTB streetrace een spectaculaire afwisseling. De race zal circa 30 minuten duren. En uiteraard staat er voor de winnaars (man/vrouw) mooie prijs klaar. De inschrijfkosten bedragen x Euro.

Streetrace Wedstrijdklasse

De Wedstrijdklasse is georganiseerd voor mannen en vrouwen die overal een competitie in zien en die altijd willen winnen. Bezit jij een portie winnaarsmentaliteit en wil je de eerste editie van de MTB Streetrace Vessem op je naam zetten? Schrijf je dan snel vanaf (datum) in. De race zal circa 30 minuten duren. Uiteraard liggen er voor de winnaars (man/vrouw) mooie prijzen in het verschiet. De inschrijfkosten bedragen x Euro.

De NWB (Nederlandse Wieler Bond) zal aanwezig zijn en de wedstrijden begeleiden met de tijdswaarnemingen. Uiteraard is voor alle categorie├źn een fietshelm verplicht. Durf jij het parcours vol hindernissen te trotseren, heb je zin in een sportieve uitdaging en ben je enthousiast, schrijf je dan vanaf (datum) in.